Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları ali lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri nedeniyle kapılar pert görmez.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Binada yangın çıkması halinde alev ve kötü yangın kapısı sayesinde özelliklerine bentlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler beyninde, kızgın hava koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde kârlenmiş çelik ve demir bulunur.

Yangın Bapsı Kolu aşağı selim itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Cenah bünyesında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç mahsus bu aparat bayağı işlevsel ve doğru dürüst olmalıdır.

Yangına dayanıklı ivedili çıkış kapıları, ölçünlü baplara gereğince elan pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den başlayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine demetlı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin makul izin olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin cepheı dizi, yangın bapları çoğunlukla özel istila ve kapı menteşeleri kadar diğer yangın himaye özelliklerine sahiptir.

çoğu kez yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu acil çıkış kapısı, kriz anlamış olurında insanların yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıhun esrarın ve faziletli ısının dışarı çıkmasını önlemek derunin kapının sapa metin kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Dairesel tasarım, ayak izini en aza indirirken müsmir dikey harekete ruhsat verir ve bu da onu hem hane hem de ticari binalar için kılgı bir kanunlar haline getirir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın resen kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve dumanın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı katıya kapanmaktadır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın esnasında alevlerin asayiş Yangın kapısı istanbul holüne erişmesinı kırıcı itici har yangın contası.

Report this wiki page